Sales Management Training

2 SELL IT consulting & training BV is een organisatieadviesbureau dat zich richt op verbetering van uw omzet en rendement. Een nauwe samenwerking, openheid en vertrouwen zijn de basisbeginselen. U bent als specialist in uw branche met alle noodzakelijke kennis en kunde in uw markt professioneel zaken aan het doen.

De Sales Management Training is bedoeld voor actieve salesmanagers, die hun vaardigheden als manager willen optimaliseren en tot de top van hun vakgenoten willen behoren. HBO werk- en denkniveau en minimaal 1 jaar ervaring met het aansturen van een salesteam is wenselijk.

In relatie tot de doelstelling wordt het vaste patroon en aangeleerde gedrag bij een Sales Management Training vastgesteld en indien nodig doorbroken. Het kunnen motiveren en coachen van diverse medewerkers zijn de belangrijkste eigenschappen, die een manager moet beheersen.

Vanuit verschillende invalshoeken en niveaus bieden wij Sales Management Trainingen aan.

Alle door ons gegeven trainingen zijn gebaseerd op een hoog praktijkgehalte op basis van uw inbreng. Dit vereist openheid, eerlijkheid en motivatie zowel van de trainer als de deelnemers. Deze combinatie is de basis van uw succes in de toekomst.

Salesmanagement - 2 Sell IT Consulting & Training B.V.

Diverse aspecten rond ‘Sales’ komen aan de orde. Het betreft hier zowel het salesproces, alsmede de vaardigheden om succesvol in de verkoop te kunnen zijn. Het praktijkgedeelte door middel van rollenspellen zal maximaal op uw branche zijn afgestemd.

Bekijk ook eens onze pagina’s Projectmanagement en Training & Coaching.

© 2017 2 SELL IT | Website realisatie Seriously design