Training & Coaching

Wat 2 SELL IT meebrengt is een schat aan praktische bedrijfskundige ervaring om samen met de directie en medewerkers van uw organisatie als meewerkend voorman uw succes nog groter te maken.
Op basis van een gestructureerde en vooral pragmatische aanpak zorgen wij samen met alle betrokkenen dat iedereen hetzelfde doel nastreeft.

Bij een Sales training staan de verkoper, salesmanager of commercieel directeur en zijn functioneren in de organisatie (Sales & Marketing) centraal.

Verkopen betekent vooral: vertrouwen winnen, de klant van dienst zijn zoals overeengekomen en uw klant vasthouden door middel van actief account management.

Tevreden klanten komen altijd terug en bieden de basis voor verdere groei van uw bedrijf!

2 SELL IT biedt een breed scala aan verkooptechnieken en -vaardigheden om klantgericht denken en handelen maximaal te stimuleren. Dit met de dagelijkse branchespecifieke verkooppraktijk als uitgangspunt. Simulaties van de dagelijkse praktijk van de verkoper worden uitgebreid behandeld in de sales training, zowel met ondersteunende theorie als praktijkvoorbeelden. Dit vormt de basis om als verkoper nog succesvoller te worden.

Training & Coaching - 2 SELL IT Consulting & Training B.V.

Alle sales trainingen worden op maat aangeboden waarbij veel aandacht wordt besteed aan de specifieke markt waarin uw organisatie opereert. Wij spreken uw taal en de taal van uw klanten.

Bekijk ook eens onze pagina’s Projectmanagement en Sales Management Training.

© 2017 2 SELL IT | Website realisatie Seriously design